Servis SAMSUNG telefona
Banovo brdo

Popravka i dodatne usluge za Samsung mobilne telefonu u servisu na Banovom brdu.

Servis Samsung telefona Banovo brdo

Servis telefona Banovo brdo radi servisiranje svih modela Samsung mobilnih telefona.

Naš servis pokriva sve usluge i moguće probleme:

  • Servis Samsung ekrana (sve popravke i zamene)
  • Servis Samsung baterija (dijagnostika i zamena)
  • Popravka ili zamena konektora Samsung punjača
  • Zamena-popravka mikrofona na Samsung telefonu
  • Zamena-popravka zvučnika na Samsung telefonu
  • Dekodiranje i otključavanje telefona (sa svih mreža)
  • Uslužno čišćenje telefona  (sve vrste prljavština)
  • Zamena kućišta Samsung telefona
  • Popravka matične ploče Samsung

Ne brinite, ukoliko u ovom spisku ne vidite kvar Vašeg telefona pozovite nas ili dođite u naš servis.

Servis Banovo brdo

Prvi korak je poziv ili poseta našem servisu. Odmah nakon toga dobićete sve potrebne informaciji o problemu i rešenju.

Koje Samsung modele popravljamo?

Nismo probirljivi i imamo kvalifikovane servisere koji pokrivaju najveći deo svih Samsung modela na tržištu i upotrebi.

Pratimo trend ovog proizvođača i držimo korak sa znanjem u servisiranju Samsung telefona jer po svim statistikama Samsung je i dalje vodeći brend u Srbji.

Zbog toga svi naši servisi u Beogradu podržavaju kompletno servisiranje i popravke koje obuhvataju hardverske i softverske usluge.

Spisak koji smo sastavili je okvirnog karaktera i ukoliko ne vidite model Vašeg telefona možete nas pozvati i odmah ćemo Vam reći da li može da se servisira Vaš telefon.

Samsung A serija

A10, A20, A21, A30, A31, A40, A41, A50, A51, A70, A71, A80

Samsung J serija

J4, J4 Plus, J5, J5 Prime, J6, J7, J7 Prime, J8

Samsung S serija

S7 edge, S8, S8 plus, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus, S20, S20 Plus

Samsung Note serija

Note 8, Note 9, Note 10, Note 20

Servis Samsung telefona cena na Banovom brdu

Cene su prilično slične u svim delovima grada i za svaki servis Samsung mobilnih, ali smo postavili ovaj naslov da biste ga pronašli i dobili ispravan odgovor od nas.

Cena servisa Samsung telefona zavisi najpre od vrste rada, trajanja rada, dostupnosti delova (imamo veliki magacin) i cene zamenskih delova.

Nemojte da Vas to brine jer naš servis omogućava da popravka Samsung telefona ne bude glavna stavka u Vašem budžetu ovog meseca.

Koliko vremena je potrebno za popravku Samsung telefona?

Sve popravke završavamo u roku od jednog dana ili roku od dva dana. Ukoliko telefon dobijemo pre podne, postoji šansa da bude završen do kraja dana.

Presudno kod brzine popravke Samsung telefona je to šta je potrebno popraviti, odnosno da li se radi popravka ili zamena dela, i kasnije testiranje.

Za hitne slučajeve, super-heroje i ljude sa zadatkom možemo da pružimo uslugu ekspres-servisa i kompletiramo uslugu brže od bilo kog drugog servisa u Beogradu.

Gde se nalazi servis Samsung telefona na Banovom brdu?

Naš servis mobilnih telefona je u Požeškoj ulici broj bb i lako nas možete pronaći bilo da dolazite kolima, biciklom, pešice ili prevozom. Evo važnih informacija:

Adresa servisa telefona Banovo brdo

Požeška ulica bb

Kliknite na polje iznad da biste otvorili Google mapu!

Autobuske linije do Požeške ulice

23, 49, 85, 88

Kliknite na polje iznad da biste otvorili informacije o linijama.

Servis Samsung telefona banovo brdo – pitanja i odgovori

Da li radite zamenu baterije za Samsung telefon?

Da, radimo zamenu svih baterija za sve Samsung telefone. Radimo zamenu izmenjivih i ugrađenih baterija za Samsung. Koristimo nove baterije. Pogledajte stranicu Zamena baterije telefona Banovo brdo.

Da li mogu da pošaljem telefon na popravku po kuriru?

Možete poslati telefon po kuriru i mi ćemo ga popraviti i zatim vratiti istom kurirskom službom. Detalje oko popravke i cene javićemo Vam telefonom tako da ne morate da dolazite i gubite vreme.

Samsung telefon neće da se puni, šta je problem?

Za ispravan odgovor mora da se pregleda telefon u servisu. Problem može biti bilo šta: prljav konektor, pokvaren konektor, neispravan punjač, neispravna baterija, problem u matičnoj ploči.

Samsung zaštitno staklo je puklo, da li se menja ekran?

U zavisnosti od modela telefona i veličine oštećenja, vrlo je moguće da ne mora da se menja celi ekran. U tom slučaju je servis jeftiniji, ali svakako moramo da pogledamo kakav je problem.

Da li ste znali? – Istorija Samsunga

Reč Samsung na Korejskom znači “tri zvezdice”, a ova kompanija počela je kao prodavnica prehrambene robe još daleke 1938. godine.

Osnivač ove prodavnice, Lee Byung-Chull, započeo je svoj posao trgujući rezancima i sličnim proizvodima i izvozi ih u Kinu. Nakon Korejskog rata Lee širi svoju Samsung prodavnicu  i otvara najveću fabriku vune u Koreji.

Krajem pedesetih godina, Samsung kupuje tri najveće banke u Koreji, zatim osiguravajuću kompaniju i fabrike cementa i đubriva.

U sledećoj deceniji, šesdesetih godina dvadesetog veka, Samsung kupuje više osiguravajućih kompanija, rafineriju nafte, kompaniju za najlon i robnu kuću.

Tek 1969. godine Samsung ulazi u elektroniku i pokreće proizvodnju crno-belih televizora. Istovremeno ulaže u tešku hemijsku industriju i napreduje brzo što se nastavilo sve do danas.

Samsung nije samo proizvođač telefona i električnih uređaja pa čini veliku grupaciju raznih drugih industrijskih delatnosti. Više o tome pogledajte ovde Samsung na Encyclopedia Britannica.

istorija samsunga